снимки: Фейсбук/ Известният журналист и водещ Ники Кънчев помоли приятелите и

...
снимки: Фейсбук/ Известният журналист и водещ Ники Кънчев помоли приятелите и
Коментари Харесай

Ники Кънчев призова всички да се молят за малкия Дани

снимки: Фейсбук/ 

Известният публицист и водещ Ники Кънчев помоли приятелите и феновете си във Facebook да се молят за дребния Дани, който е подложен на тежка хирургическа интервенция в Германия.

Ето какво споделя Кънчев:

„ Освен че има имен ден, през днешния ден и в този момент сега във Висбаден, Германия той лежи на операционната маса. Ще лежи повече от четири часа, тъй като в този момент лекар Дюдерайн, който се води величие на ортопедичната хирургия, ще му оперира двете колене и едната ръка.

Дани, героят от Бургас и Каваци. Майка му ми е разказвала, че Дани е жив, тъй като доста го искаше самият той. Бил е наследник, интубиран три пъти и " подготвен за мятане ", само че изревал на инат на медицината. Оттогава до момента е с диагноза " Детска церебрална парализа ", сиреч неподвижен. Преди няколко години фамилията му реши поради него да се реалокира в Германия и да продължат лекуването му там с немски осигуровки.

Искам да знаете че Дани е доста самоуверено момче. Момче от приказките. Обича морето, къпе се като вманиачен, заглежда се по какичките, кипи от сила.

Неговата приказка и тази не фамилията му обаче е черно-бяла.

Да вкараме малко цветове в нея! Пратете позитивна сила на Дани и фамилията му! Кажете една молитва за него.

Аз го направих. Можете и вие. “

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР